Mam w planach kupno kombinezonu. W sumie nie wiem jaką kwotę przeznaczyć, nie wiem jaki lepiej się sprawdzi: tekstylny czy skórzany. No i czy ma być 1 czy 2 częściowy. Jakieś propozycje, sugestie, podpowiedzi?
Nasze terenówki
![]() Suzuki Esjot 418 (2010) Właściciel: Kwadrat Dodano: 22 luty 2011 - 03:11 |
![]() Kia Sportage (1998) Właściciel: seba4x4 Dodano: 29 wrzesień 2011 - 06:05 |
![]() Nisan Patrol (1911) Właściciel: bubu Dodano: 25 marzec 2011 - 01:47 |
![]() Mitsubishi Pajero Pinin (2003) Właściciel: misiogdy Dodano: 09 wrzesień 2011 - 09:51 |
![]() Nissan Patrol Gr Sport (2010) Właściciel: Lelek4x4 Dodano: 07 sierpień 2011 - 10:33 |
Strona 1 z 1
Kombinezon motocyklowy - cross
Napisany 06 listopad 2017 - 11:02
Najbardziej popularne kombinezony to skórzane (droższa opcja) lub tekstylne (tańsza opcja).
To czy ma to być kombinezon 1 czy 2 częsciowy zależy zwykle od indywidualnych predyspozycji oraz tego gdzie najczęściej jeździsz. Początkujący pewnie zainwestuje w 2-częściowy, który jest bardziej uniwersalny.
Ważne, aby taki kombinezon utrzymywał temperaturę gdy jest chłodno oraz nie powodował zgrzania, przy upałach.
Sprawdź sobie jeszcze ten tutaj: https://mcsonline.pl...2,p9604,pl.html
Jest to pewien wydatek, ale wystarczy na lata.
To czy ma to być kombinezon 1 czy 2 częsciowy zależy zwykle od indywidualnych predyspozycji oraz tego gdzie najczęściej jeździsz. Początkujący pewnie zainwestuje w 2-częściowy, który jest bardziej uniwersalny.
Ważne, aby taki kombinezon utrzymywał temperaturę gdy jest chłodno oraz nie powodował zgrzania, przy upałach.
Sprawdź sobie jeszcze ten tutaj: https://mcsonline.pl...2,p9604,pl.html
Jest to pewien wydatek, ale wystarczy na lata.
Napisany 20 marzec 2018 - 12:06
Raczej postaw na 2 częsciowy. Dla mnie jest bardzo wygodny i sprawdzi się w wielu przypadkach lepiej niż jednoczęściowy. Właśnie też jak jesteś osobą początkującą to lepiej taki sie sprawdzi. Zobacz sobie kombinezony w sklepie enduro7.pl Ja tak kupowałem w prezencie dla mojego brata co prawda kurtkę na crossa ale mają również i kombinezony i inne akcesoria.
Prześlij ten temat:
Strona 1 z 1